top of page

Massage

Het doel en de basis van de massage is ontspanning. Waar nodig geef ik extra aandacht aan klachten die ik tegen kom.Kom je bijvoorbeeld voor een ontspanningsmassage, maar merk ik tijdens de behandeling meer spanning dan wenselijk is in jouw spieren, dan zet ik klachtverlichtende massagetechieken in. Waarbij ik het 'beulswerk' achterwege laat. Het mag soms pijnlijk zijn (dan weten wij dat daar extra aandacht naar toe mag gaan), maar niet pijn doen.

Massage is een prikkel, zowel tijdens de massage als na afloop. Het kan zijn dat je de dag of dagen daarna een ietwat beurs gevoel hebt, al is dat juist wat ik wil voorkomen. Mijn doel is dat jij ontspannen en verlicht de praktijk weer uitstapt.
"Less is more" is voor mij van groot belang.

Voorafgaand aan elke behandeling vraag ik wat jij op dat moment nodig hebt. Vanuit jouw wens en wat ik aanvoel, vormt de behandeling. Geen behandeling is daardoor hetzelfde.

Hooggevoeligheid / hoogsensitiviteit

Ik houd rekening met jouw mate van gevoeligheid. Ik kan masseren op verschillende intensiteiten. De mate van intensiteit bepaal ik op basis van ons gesprekje vooraf en op mijn gevoel tijdens de behandeling.

Ik ervaar zelf een hoge mate van hooggevoeligheid en deze zet ik graag in tijdens mijn behandelingen.

"De massage is effectief en Annie weet precies de juiste pijnpunten te vinden en deze op te lossen.
Ze gaat op zoek naar de bron van de klacht
en behandelt deze."
~ Yvette

LCF_6717k.jpg
bottom of page