top of page

Behandelingen

Massage

Tijdens een massagebehandeling zet ik juist die massagetechnieken in die ik op dat moment nodig acht. Natuurlijk altijd in overleg met jou als cliënt.

Vooraf kun je aangeven of je liever een meer ontspannen massage of juist een meer klachtgerichte massage wil. Tijdens de behandeling voel ik aan wat nodig is en neem ik mee wat meer aandacht nodig heeft.

Kom je bijvoorbeeld voor een ontspanningsmassage, maar merk ik tijdens de behandeling meer spanning dan wenselijk is in jouw spieren, dan zet ik meer sport- of klachtverlichtende massagetechieken in.

Duur

De duur van een behandeling is altijd in overleg met de cliënt. Door ervaring heb ik wel gemerkt wat handig is qua duur en regelmaat.

Een meer klachtverlichtende en/of actieve (sport)massage van één deelgebied (o.a. nek en schouders of achterkant benen) kan in een half uur. Bij de klachtgerichte massage adviseer ik om een 2e of 3e vervolgafspraak te maken op de korte termijn, afhankelijk van de aard en intensiteit van de klacht.

Voor een meer ontspannende massage en/of het behandelen van meerdere deelgebieden (o.a. rug, nek en schouders)  adviseer ik een behandeling van een uur.

IMG_1852.JPG

"De massage is effectief en Annie weet precies de juiste pijnpunten te vinden en deze op te lossen.
Ze gaat op zoek naar de bron van de klacht
en behandelt deze."
~ Yvette

Access Bars©
 

Bij een sessie Acces Bars© lig je op de tafel waarbij ik 32 punten op jouw hoofd in verschillende samenstellingen aanraak.
 

Aangezien iedereen én elk moment anders is, zal elke sessie anders zijn. Ook bij dezelfde persoon. Wat ik vaak hoor, is dat men een gevoel van volledige ontspanning ervaart tijdens de sessie. Het komt vaak voor dat men in slaap valt. Daarnaast is het ook mogelijk dat je beelden en/of kleuren ziet of zelfs sensaties in jouw lichaam, zoals tintelingen, warmte of rillingen.

Tijdens de behandeling lig je ontspannen op je rug op de tafel. Je houdt je kleding aan en wordt toegedekt met een deken. Uiteraard wordt je hoofd ondersteund.
 

De resultaten van een Access Bars-sessie zijn uiteenlopend. Waar de één met het ultieme vakantiegevoel van de tafel afstapt geeft de ander aan dat het voelde als een meditatie waar je je niet voor in hoefde te spannen. De meeste mensen geven aan dat hun hoofd opgeruimd voelt na afloop.
 

De beste manier om erachter te komen hoe een Access Bars-sessie voor jou zal zijn, is om het zelf te proberen!
 

Tot nader bericht bied ik de Access Bars-sessies aan voor het tarief van een heel uur massage.

IMG_4510.JPEG

"Ik raad dit echt iedereen aan. Een uur mijn hoofd niet gebruiken (die staat meestal 24/7 aan) is zo heerlijk, zo ontspannend, totale rust!" ~ Chantal

bottom of page