Behandelingen

Tijdens een massagebehandeling zet ik juist die massagetechnieken in die ik op dat moment nodig acht. Natuurlijk altijd in overleg met de gast.

Vooraf kun je aangeven of je liever een meer ontspannen massage of juist een meer klachtgerichte massage wil. Tijdens de behandeling voel ik aan wat nodig is.

Kom je bijvoorbeeld voor een ontspanningsmassage, maar merk ik tijdens de behandeling meer spanning dan wenselijk is in jouw spieren, dan zet ik meer de sport- of klachtverlichtende massage in.

Duur

De duur van een behandeling is altijd in overleg met de gast. Door ervaring heb ik wel gemerkt wat handig is qua duur en regelmaat.

Een meer klachtverlichtende en/of actieve (sport)massage van één deelgebied (o.a. nek en schouders of achterkant benen) kan in een half uur. Bij de klachtgerichte massage adviseer ik om een 2e of 3e vervolgafspraak te maken op de korte termijn.

Voor een meer ontspannende massage en/of het behandelen van meerdere deelgebieden (o.a. rug, nek en schouders)  adviseer ik een behandeling van een uur.

IMG_1852.JPG

"De massage is effectief en Annie weet precies de juiste pijnpunten te vinden en deze op te lossen.
Ze gaat op zoek naar de bron van de klacht
en behandelt deze."
~ Yvette